Verše o citech
Umím psát bezcitně
A vůbec mi nerve (d)uši
Posměšný chechtot racků
Když občas spatří mě
Jak smělými tahy tuší
Maluji svoji lásku
Tvoje bezcitný psaní je skvělý a působí na moje dobře.
Na chechot racků z vysoka kálej - i když tam to bývá spíš naopak... :)
24.11.2024 11:00:12 | Koala
..a já zas lásce nechávám chvíle
kdy ona maluje, jak se jí zlíbí
ať klidně opraví všechny mé chyby
v tazích své něžnosti pro tahy milé :)
24.11.2024 10:57:33 | šuměnka
Racek to je neřád
co se chechtá pořád,
tvá malba se zmátoří
po dalším roce na moři:-)
Básnička ale super už teď! :-)
24.11.2024 09:22:54 | Ž.l.u.ť.á.k.