mrzne, jaro ještě kdes
ví to kdekdo, ví to les
hřeje lásky nás plamínek
přilož milá do kamínek
v loži teplo, venku kláda
dej mi vše, co srdce žádá
dej mi prosím svoji něhu
budu hořet i ve sněhu
tvá ústa jsou žhnoucí uhlíky
rozdmíchám oheň svými polibky
když líbám tvé ruce
když hladím kolínka
začínám hořet jak vysušená polínka
tvá ňadra plamenem mne pálí
všemocný lásky žár nás halí
ne, nechci pomoc od požárního sboru
s tebou chci jen být, ať hoříme spolu
a proto
přilož milá do kamínek
ať hřeje lásky nás plamínek
* Hudba, zpěv: AI