Neznámá z velké dálky

Neznámá z velké dálky

Svěží vůně dnešní jarní den
Slunko i vánek obletují jen

Ležím na rozkvetlé louce
Všude okolo mě toliko krásy vidouce

Myslí, běží tolik velké lásky
Znáš ji od vidění přesto tvojí krásky

Hladit její hebkou kůži
Líbat ji a donést přenádhernou růži

Dívat se ji do očí celé roky
Každé ráno slyšet její kroky

Žít už navždy pouze pro ni
A říkat, jak krásné to bylo i loni.
Autor neptolius, 25.11.2024
Přečteno 52x
Tipy 9
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, šuměnka, mkinka, Bosorka9
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

jak se ty smysly života různí :)

25.11.2024 12:08:36 | šuměnka

líbí

:)

25.11.2024 12:25:04 | neptolius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel