Možná v jiném světě máme možnost se navždy propojit,
Propojit se z lásky,
Kde z té lásky vznikneme do velkého souhvězdí,
Naše hvězdy by spolu tančily donekonečna,
Každou noc by se radovali živé bytosti,
Co se milují jako my.
už teď jsme propojeni navždycky
ať tělo máme lidský, nelidský
třpytivě hvězdnatý a souhvězdný
a tančit společně, tak to je líbezný :)
25.11.2024 18:52:00 | šuměnka