Tvé JÁ je moc fajn, jsem ráda za každý "otření se", třebas ve verších:-)
Tvá díla jsou květy, co rozdáváš a přibližuješ se jimi...
Někdy ledové
někdy májové...
Za všechny děkuji*
26.11.2024 12:25:11 | cappuccinogirl
možná kdyby hvězdář nebyl nemocen tak by teďkon s nelinkou ještě cestovali
ale už ji vzali andělé nebes a vločky co chvíli budou klesat
na zahradu kde si spolu hráli
... tak postupně přichází takové rozčarovaní... atd... ...děkuji
26.11.2024 12:46:55 | J's ..
Každé "možná" je bič,
a když jím zapráskáš, může to zabolet v duši,
tak jako vzpomínka.
Cosi tě sevře, ale zároveň pohladí*
26.11.2024 15:08:08 | cappuccinogirl