Anotace: archivní záležitost, kterou mám sice ve sbírce, ale tady ještě nezazněla :)
Jestli se ještě někdy naše energie spojí
a jestli ještě někdy protne se náš zrak
pak první, co chci; po Tobě se projít
ať jiskry vylétnou jak v pestrém ohňostroji
A pak jen zatoužím, ať uděláš to stejné naopak…
A pak Ti povím vše, co šeptám každé noci…
V šeru Ti beze slov - pálím ústy list
Slovíčko po slově, že jen MY máme v moci
uchovat navěky cit, který znovu procit
A dlaní mapovat, zkoumat a tiše číst…
Jestli se ještě někdy naše energie střetnou
a jestli ještě někdy ochutnám tvůj ret
vezmu tě za ruku a dám Ti pusu letmou…
A pak Tě požádám: „pojďme zas spolu vzlétnout…“
Ať Vesmír vrátí nás do síly Lásky zpět!
...jestli ano - je ti přáno
...jestli ne - nemine
tě jinej zázrak**
Jsem u tebe, víš to, viď **
27.11.2024 22:51:38 | cappuccinogirl
Jsou chvíle, kdy to prostě bolí... Člověk musí jít dál, ale to ty víš :) *
27.11.2024 17:35:34 | Gaspi03