správce mraků
řekni k čemu ti jsou
odlesky na zadních hardiscích
jediné dívky
nechtějící vystoupit a plakat osamělou ulicí
když pozoruješ zrcátko
třese se ti ruka s mikropájkou
nad dálkovými světy
přibližují tmavovlásce cizí králové cínů
že nejsi moje
a přitom dostaneš mě
vysoko
tak vysoko
nové tekuté paměti myslí pomaleji než se má myslet
a to jenom proto
abys byl o pár minut méně sám
stejně ti vezmou spánek její mikroampéroví hvězdáři
jakmile opustí vyhřáté prostory vozu přítomnost
a budeš držet akorát
něžnou citosmart
na ní ťukat otázku doteků žes promeškal
v moment kdy jsi ji nechal vstoupit
a víš kde odpovědi končí
půjdeš si napsat cloud?
deponoval jsem se před světem
deponoval jsem se
s mystickým děvčetem
nemám s láskou jitro
hvězda nekvete
proto vystavuji srdce
jasný exponát
už se zamklo slunce
můžeš si datovat
Přečteno 54x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, Stanislav32, Psavec, šuměnka, ukrytá v máku, Anfádis, zase já, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)