Anotace: Závěr je o víře, a protože asi nejvíc věřící jsme byli ve středověku, tak jsem použil takový středověký nádech hudby. Ale bohužel opět jen na YouTube.
hladím tvoje oblé boky
jazykem tě studuji
dělám v lásce malé kroky
tobě šeptám: miluji!
líbám, šimrám boltec ucha
zvědavy moje ruce jsou
můžeš plácnout toho kluka
doteky mé už nejsou hrou!
příjemné je tvé svlékání
knoflíčky ty když povolí
andílek jsi k zulíbání
toužím tě líbat KDEKOLI
postupně se otevírá
roklinka štěstí malá
lásko moje, tys má víra
Nebesa mi tě dala
* hudba, zpěv: AI, ke zhlédnutí písně klikni.
ta hudba, když jsi vybereš tak precizně jako tady
to pozvedá ještě do několika dalších dimenzí!
27.11.2024 18:39:10 | šuměnka
Merci.
27.11.2024 18:49:53 | mutil
chybí mi tam - ji
promiň - když jsi ji vybereš :)
27.11.2024 19:21:27 | šuměnka
mutil napsal:
A má být - když si ji vybereš. Si jako sobě. Ale to je maličkost.
Hlavně že se ti líbí báseň i píseň jako celek. ;-)
**
a mě to rozchechtalo :D
omlouvám se Tobě - sobě, všem - to jsem kopyto, v blátě zaryto
jasně - ano - SI - fakt sorry - to není překlep - to je hlava!! :DD
27.11.2024 19:47:05 | šuměnka