Anotace: ... když vám to básnění příliš, nebo spíš vůbec nejde, ale nedáte si říct...
Kvítek
Jak motýl, když prozáří,
letem svým celičký svět.
Přistál mi na tváři
vonný jabloňový květ;
S příslibem budoucí úrody…
po létě tepla, pohody,
plodů tak plných a lákavých,
co vykouzlí touhu, nejenom smích
vzpomínka moje našla si tě hned…
červená jablka, voňavý květ…