Beznaděj
Anotace: Toto dříve patřilo jednomu příteli, i když se musím přiznat, že jsem nakonec ráda, že jsem snim nic neměla... Ale i přesto mě inspiroval.
Led u srdce mně píchá,
špatně se mi dýchá..
já chtěla tě mít
a u toho snít.
Tys mě ale zatratil,
sny si mi zhatil..
Krutě jsi mou duši pohřbil,
mé neposkvrněné srdce si začernil..
Černé myšlenky mě sužují,
osvětlit dávno potřebují,
mučí srdce mé,
tak dlouho bolestné.
Komentáře (0)