Labyrint srdce
Anotace: Psáno pro jednu moc hodnou slečnu ..ze života studentů....
Barevné sny a tajná přání,
namačkaná jsou v srdci bez požehnání.
Průhledné poučky a texty,
lepší snad říct – děkuji, nechci.
Ještě hledám zbytek z velké lásky,
promarněná minuta či hra bez nadsázky?
Přesypu písek z hodin lásky
do tvých dlaní,
se strachem,
že už nevěříš na sny
a nevyřčená přání,
ale s vírou
že najdeš cestu od strachu
a od zklamání.
Stačí tak málo –
pošeptat blízkým svoje přání,
trápení
a bolest nechat k pousmání.
Bludiště plné zrcadel
a v každém jiný svět,
strach a smích,
chce se mi křičet,
ale radši ti dám voňavý květ.
Komentáře (2)
Komentujících (2)