Byla jsem v ráji
Anotace: díky lásečko :-*
V ten den
splnil se mi sen,
když zamnou stál,
když zezadu mne objímal.
Srdce jeho jsem cítila,
když jsem se s ním líbala.
Teď už vím docela jistě,
že patří jemu, srdce mé, čisté.
Díky za každou chvíli s ním,
z náruče ho nepustím.
Za ten ráj vděčím jen jemu,
má nevyčíslitelnou cenu.
Díky němu žiju, jím i spím,
o něm každou noc sním.
Díky za vše, broučku můj,
svými polibky mne zas očaruj.
Komentáře (2)
Komentujících (2)