Anotace: Pro lahvičku...je to taková ta poslední...myslím...doufám:-)...je to pryč...juchůůů:-)...takže už jen zdravím a mějte se,a je to taká ta slabá básnička,tak ji berte z rezervou..:-)a kdo mě ještě nečetl,tak si přečtěte jinou,jo?:-)děkuju...
juchů hip hip hurá.. by mě zajímalo, jak to s tebou ty velikonoce dokázaly. muckiii zlatkoooo... blahopřeji.. a podávám si s tebou ruku..
ty víš, jak to myslí, vid...? :D
11.04.2007 07:55:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Aaaach - není tohle náhodou Katka Z. ? Tak to je přece jasná věc :-) Katuška probuzená, zdá se ;-)
11.04.2007 07:44:00 | G.P.
osumdesát... kdysi jsem psala podobně... vidím se v tom... uvidíme kam čas zavede tebe,) pokud teda nechceš skončit na lásce...
10.04.2007 21:32:00 | loveSKA
Katuško, nevím, proč se v anotaci tak shazuješ? Jen si tam oprav chybu "z rezervou" - má být s rezervou... ;-)
Báseň je krásná, moc se mi líbí... ;-))
10.04.2007 20:46:00 | Levandule