Pokušení...
Jsem šťastná, tak co psát,
proč volat lásku minulou,
nač znovu srdce v sázku dát,
když stojím pevně na nohou.
Snad pro ten pocit mrazivý,
který na chvíli prožít smíš,
stejně ten okamžik zreziví
a ty to dobře víš.
Možná chceš cítit něco víc
a znovu létat v oblacích,
ale vše má svůj rub i líc,
drž se pravdy - to se vyplácí.
Zavři svůj obchod nálezů,
zavři svůj obchod ztrát,
chybí ti mnoho důkazů,
že chtěl někdo srdce ti krást!
Komentáře (0)