krásný vyznání. to beze sporu.. Ale když sem to brala z pohledu čistě teoretického, vadily mi trochu neoriginální ( co neoriginální, spíš.. předvídatelný, možná.. ) rýmy ( mysl, smysl, tušim.. ). Nicméně se mi vážně líbil nadpis, jak sis pohrál s jejím jménem a slovem děkuji, to bylo fakt pěkný, ta slečna má štěstí a já Ti ho přeji;-) měj se krásně a skládej básně;-)
10.04.2007 21:28:00 | Barushca