Stalo se (a nelze to vrátit)
Universální bolest
projela mou duší
Ta bolest,
o které
nikdo netuší
Měla jsem jen tebe
a teď nemám nic
Byl jsi kus mně
Co chtěla jsem víc?
Můj malý dáreček
ukrytý v bříšku,
vždyť nezvládla bych
ani dodělat výšku
Vše už se stalo
a on se mi smál
Zbylo mi málo
- jen já a můj žal
Komentáře (3)
Komentujících (3)