No jo, taková by mě taky dostala.
Zasnívám se, usmívám se.
P.S.Překlepy doklepou.
14.04.2007 16:17:00 | Rádoby zoufalá
Jarka robím veľa preklepov, fakt už nevidím, asi tona
Literi ukončím už ma aj vnučky nechcú poslúchať a
opravovať po mne skomoneliny
Som rád že sa ti CD páči
11.04.2007 09:37:00 | Luboško
Nebudu se opakovat.
Technická poznámka: jsou tam drobné překlepy, je na Tobě, jak s touto informací naložíš :-))
11.04.2007 08:56:00 | skaj