Žena sama
Anotace: a zase nevim co sem napsat....:D
Jen tak sama
beze strachu, beze smutku
bez kamarádů
co tak rádi volaj k ránu
bez ostychu
sedí nahá
žena mladá
za kamnama,
jak poslední panna
ve výrazu tváře,
jako náznak svatozáře,
zračí se jí přiznání
ke strachu z dalšího krachu
jejího vztahu
a proto schová svojí něhu
pěkně k ledu, pod podlahu...
Komentáře (3)
Komentujících (3)