"Tam kreslím... ...hloubku tvých očí - něžný ret."
Jeno tohle kreslíš? :o)
13.04.2007 16:42:00 | NikitaNikaT.
Ahoj, Stimpre, tuhle jsem už jednou hodnotila... ne?
Nějak se v tom nevyznám...?
Je moc hezká... jednoduchá...
12.04.2007 15:16:00 | Teri Jane
Tak vstoupila ta kráska mezi hvězdy,
možná budete se smát,
ten usměv něžný,
bude mít každý hvězdář rád.
Úsměv na obloze,
to i básník musí milovat.
Řeknu to však zpříma ,
stroze.
„STIMPRE, že se nestydíš,
takhle nám svou Lásku věnovat.
Hezká, oddechová básenka.Dik.
Krásný večer.
11.04.2007 20:53:00 | kouzelníček
Dík! Tvé básně jsou všechny krásné. Cigareta dle
lékařů, pro mne zakleta - ale není...
11.04.2007 13:08:00 | Bíša