Anotace: tohle je můj poslední wýtwor, teď moc nepíšu, protože neni čas(škola)....ale chystám se napsat, něco jako knížku...tak uwidim...
Myslím, že tady se kvalita ani nedá hodnotit,možná se tam pár věcí uplně nerýmuje....ale není to jedno??...jde o to ,co do té básničky ten člověk dá....svůj názor,své pocity,touhu,přání....a to já tady citím...mooc držím pěsti:)
24.05.2008 12:02:00 | Jahodová kopretina
jeden z nespočetného množství přeslazených výlevů srdce,ale v případě,že na sobě zapracuješ,by z toho časem mohlo teoreticky něco být
09.03.2008 15:16:00 | ztracená