Srdce zcvoklé do Tebe
Anotace: Půjč mi své srdce do mé dlaně, chci si ho jenom pohladit, nechci se tvářit ustaraně a nechat to tak jenom být. Půjč mi své srdce do mé dlaně, jen na chvilku ho pochovám a do rána Tě budu šeptat, že Tě moc ráda lásko mám.
Tak zase prázdno v mojí duši,
surově buší na dveře
a rve mi srdce včetně uší
a cuchá moje kadeře.
Tak zase prázdno v mojí duši,
snaží se najít cestu ven
a stěží mi to takhle sluší,
když zmírám touhou k Tobě jen.
Tak zase prázdno v mojí duši,
hrne mi slzy do očí,
stěží mi někdo léky půjčí
a slzy mé mi osuší.
Tak zase prázdno v mojí duši,
prázdné ráno a prázdný den,
trápí mě víc než můžeš tušit
a hodil by si kamenem.
Tak zase prázdno v mojí duši
a touha mít Tě u sebe,
nedovolí mi ničím rušit,
mé srdce zcvoklé do Tebe.
Komentáře (2)
Komentujících (2)