Když srdce běží
Anotace: ...srdce mé by chtělo, však nestíhá mé tělo...by KA
Já běžel jsem, však nevěděl jsem kam
Prachem, mlhou, já hnal se přímo tam
Já běžel jsem, však nevěděl jsem proč
To se stává, když budoucnost se mění v minulost
Já běžel jsem, nejspíš za tebou
Já chtěl vidět, tvoji tvář nádhernou
Já běžel jsem, i když jsem měl dost
I když jsem byl bez sil a jediné co cítil byla zlost
Já běžel přímo do oblak, kde andělé mě pozvednou
Já běžel kam mě vedl zrak, jenže cestou ohněm zvrácenou
Já běžel jsem, když na samé dno jsem spad
Já běžel jsem, ukojit po tvých rtech hlad
Já běžel jsem, a cítil jsem svůj cíl
Kéž bych má lásko . . . mohl běžet dýl
Já běžel jsem, rychleji než prve
A jediné co zbylo, byly stopy z krve
Já běžel jsem, a stál jsem zas při tobě
Já běžel jsem . . . teď spíme spolu v hrobě . . .
Komentáře (1)
Komentujících (1)