Anotace: ***********************************************************************************************************
Doufám, že ti nevadí, že ti sem píšu komentáře..? Ale tahle se mi vážně moc líbí...je krásná!:)
15.09.2007 21:36:00 | dream in emptiness
congratulations:)
tahle se povedla a to že ti chonglee dal sto, mě opravdu překvapilo...toho si važ;)
nu a jinak...jen bych ti řekla...dávej pozor na ty závorky...používat je, je hezké a dobré, ale nesmí jich být moc...pak ten text trochu "zkostrbatí"..a navíc máš v závorkách často věci, které by tam být ani nemusely...jsou odvozením předešlého řádku...
tak na to pozor;)...jinak oki:)
12.04.2007 17:19:00 | Lizzzie