Anotace: Krátká básnička, ale od srdce...Asi jsem naivní, ale miluju ho...
Tvá duše je utkaná z mlžných par
Pro mne si lásko obrovský dar
V něžnostech s tebou si libuji
Ani nevíš, jak moc tě miluji
Šla bych s tebou do pekla i nebe
Chápeš, že chci jenom tebe ?