Vím

Vím

Anotace: .....:) prostě to vím...

Vím, že jsem ti lhostejná,
vím, že mě nemiluješ,
vím, že nesdílíš má přání tajná,
vím, že zvláštní seš..

Vím, že tě miluju,
vím, že tě potřebuju,
vím, že tě už nikdy nespatřím..
Protože ti nepatřím! :(

Vím, že cesta k tobě je koplikovaná,
vím, že moje verše jsou legrační
vím, že tvá duše je schovaná,
vím, že jsi i přesto senzační..

Nevím však, jak ti říct o své lásce,
vím však, že je mi stebou krásně..
Možná, že jsem už promarnila svou šanci,
asi mám málo k extravaganci.

Snad tě moje báseň potěší,
a zbaví tě tvých zátěží,
až poznáš, že jsi pro někoho důležitý,
to víš i sám, za to přece stojí žití.
Autor Taya, 12.04.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a pravdivé;)Chápu to, něco podobného teď taky zažívám...

12.04.2007 20:57:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí