Anotace: nepřipadá vám to pravdivý až moc?prosím o komentáře
A já dávám 100%, i když smrt atd. taky nemusím..jenže podívej se na moje začátky-tam nic jinýho ani nebylo!:-)
strašně se mi to líbí a určitě umíš psát básničky!!!!:)
15.09.2007 14:00:00 | Barunka=o)
pekná básnička... Těch 80 bylo proto, že tyhle hrátky se smrtí nemám rád... Ale tahle se mi líbí moc...
22.05.2007 14:49:00 | Blázen? =)