Zrádné tod srdce mé
Hrozné tod poznání,
krvavá svítání.
Šperků jas rubínů,
na šíji upírů.
Polibky žádoucí,
dotyky za noci.
Duše jsou spojené
krví vykoupené.
Klidu mi ubývá.
Mysl má však zpívá.
... Zrádné tod srdce mé,
se k tobě stale pne.
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (0)