Viny zhasínám
Už v tom zase lítám,
neumím říct dost
a pokaždé když svítá,
pálím nový most.
Už tu zase cítím
tvoje milé bytí
a nenávratně sílí
to, co mě tak drtí.
Možná pro tvůj smích
a pro tu chybu krásnou
dneska opět smím
všechny viny zhasnout.
Komentáře (0)