Máma římá:zamilovanej...Táta říká:přežije to...
Když už nemíváš odřená kolena...
a v kapse ti necinkají skleněnky,
tvoje tvář je prvně oholena...
a po cigaretě cucáš lesněnky...
tušíš,že se něco stane -
a první to pozná tvoje máma.
Když už víš jak chutná dívčí ret...
a nožem krájíš modré z nebe pro ní,
víš,že ti holku budou závidět,
máš v sobě sílu tažných koní...
tak už se to stalo...
a pravdu měl tvůj táta.
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (7)
Komentujících (7)