Blahopřání
Láska je jako růže...
proto má i trny,
cokoliv zašeptáte do větru -
se splní...
cokoliv budete si přát...
i zázrak stát se může.
Tak pohlaď ženu svojí...
a ty polib svého muže.
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (5)
Komentujících (5)