Anotace: Možná sis myslel, že mě předěláš nebo o kousek mě změníš, stěží s tím lásko něco naděláš, co bylo včera dnes už není. Zas budou kytky kvést, zelenat se tráva a ptákům bude do zpěvu, nechme čas plynout, já mám Tě ráda a toužím po Tvém úsměvu.
Opatrnost nadevše, to říkám já. Nejprve přesvědčit se jestli je to upřímné a pokud ne....beru automaticky roha co jenrychleji to jde. Já se taky už nezměním. Stále utíkám a přitom si stěžuju na samotu. Čím to asi je?
23.04.2007 16:19:00 | Rhiana E. Nebresk
páááááááááni...skvěle vyjádřeno..už to má odstup..stárnem co?:))) já jsem taky takový..nezměním se nikdy:))
21.04.2007 11:30:00 | Favi
Je to melodický a hezký! Jenom ten poslední rým mi úplně nesednul. Povedená!
13.04.2007 14:50:00 | Gregy
...:) ...faq si myslím , že má člověk zůstat takovej jakej je ... jo láska :) ...
13.04.2007 12:31:00 | WhiteSkull