Zpověď
Anotace: :-) zpovídám se ze své lásky.. při té nejnudnější hodině jsem vzala lístek od autobusu, a myslela při tom na někoho, koho mám ráda.. a tohle stoho vzniklo:)
Ačkoli jsi mi ze všech nejdále,
tak i nadále,
jsi mému srdci nejblíž,
snad ti to nemusím opakovat a ty to víš.
Sice nevím co děláš denně,
asi i tak prohrávám na tomhle světě,
a tak bílou vlajkou mávám,
srdce do krabičky schovávám..
Odpusť mi prosím má slova..
Slova lásky, ta troufalá,
vyznávám se teď,
k lásce až do nebes.
Miluji Tě
Komentáře (0)