Anotace: .... to není nic pro přecitlivělý povahy, .... ale bacha, ... cynici nejsme ..!!... ............../ .. co jinýho než koment .... k "ruprechtový" .."Záludnosti trhu ..." ...
Poprvé se mi povedlo číst ten komentář dřív rovnou v komentáři než tady - a líbite se mi oba, pánové:-)
14.04.2007 16:43:00 | Rádoby zoufalá