Všechno bylo a je stále

Všechno bylo a je stále

Anotace: ...to Florentina, to ma chére

všechny sny byly vyplněny,
všechny sliby dodrženy,
všechno štěstí vyzářeno,
a já tě stále miloval,

...a miluji...

všechny hvězdy z nebe sneseny,
všechny růže trnů zbaveny,
celé nebe bez mráčku,
líbal jsem tě, miláčku,

...a líbám...
Autor Muta cum liquida, 13.04.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí