Je to hezké, když zůstane v srdci něco, co se neztratí nikdy a člověk si na to vzpomene. Vím o čem je ta báseň. Je to moc pravdivá básnička.
14.04.2007 00:30:00 | Raduzk
Za tento večer se mi Tvá báseň líbila nejvíce! Člověk si může na jeden letmý dotyk vzpomenout třeba i za 30 let!
13.04.2007 23:52:00 | Juhunka