Miláčkovi
Anotace: Tuhle básničku jsem kdysi složila někomu koho jsem milovala,ale bohužel zklamal....lidé odcházejí,ale básničky zůstávají...
Když slyším jméno Tvé,dech se mi tají,
Když spatřím Tě cítím se jak v ráji.
Když se mě dotýkáš nevnímám okolí
Miláčku věř-pro Tebe udělám cokoli!
Chtěla bych s Tebou navždycky být
Jenom tak můžu šťastná být.
Komentáře (0)