Anotace: moje první básnička,no ne první,ale myslím si že jediná z mé sbírky stojí za zveřjnění
Obsahově je to dobré, ale rýmy ti ujíždí, nepřestávej však psát! Časem se zlepšíš, musíš to jen furt zkoušet. Mě to ze začátku taky nešlo a rýmy nestály za nic, ale čas je skvělý učitel :-) Těším se na další báseň :-)
21.04.2007 12:47:00 | Rhiana E. Nebresk
Nejdřív jsem se trochu lekla rýmu, ale ani ten není špatný a vůbec, mě se líbí.:-)
14.04.2007 13:17:00 | Rádoby zoufalá