Anotace: Pro Stefa..Stačily dva večery k tomu,abych tě začala milovat..Snad v létě..Prosím,nezapomeň..
děkuju za návštěvu...věř,bude líp:o)v té básničce máš všechno po čem toužíš...líbí se mi.
14.04.2007 18:41:00 | STIMPRE
Protože jsem v Paříži byl a ta něžná rýha ve mně zůstane asi do smrti, tak přesně vím, o čem mluvíš!
14.04.2007 16:46:00 | journeyman