K formě:
"trny,ze stonku růže...
přestože
tolik chtěl,
dotknout se kůže
tvé..."
Narušil jsi dokonalost rytmu, dala bych:
"dotknout se Tvojí kůže"
bylo by to perfektní... ale to narušení rytmu také chápu...
Jinak... báseň je tak nádherná svými obrazy, že i přes tuhle pihu na kráse, která tam je zřejmě schválně, takže tam vlastně žádná piha není... Ti dávám za sto, fakt se mi moc líbí ;-)
Hezkou neděli... my vyrážíme po obídku na kola za sluníčkem ;-))
15.04.2007 12:07:00 | Levandule
a trochu i hadí kůží voní.
Hezký
15.04.2007 09:30:00 | Vivi.~2
Jo.A tahle je nádherná!!!!
I když si nejsem úplně jistá že by pstruzi souhlasili...ten vosk,nononononooooo...do pořadu Chcete mě? to raději neposílej:))
14.04.2007 17:17:00 | Navire