Chtěla bych...
Anotace: Je spousta věcí, co bych chtěla... ani by se to sem nevešlo... ale ta poslední, je nejdůležitější!
Chtěla bych pravdu znát,
zda se na mě díváš...
Chtěla bych pravdu znát,
zda-li se usmíváš..?
Chtěla bych pravdu znát,
až večer půjdeš spát,...
Chtěla bych pravdu znát,
zda budeš vzpomínat...
Chtěla bych pravdu znát,
zda můžu se Tě ptát...
Chtěla bych pravdu znát,
zdali-pak mě máš rád...
Přečteno 583x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (1)
Komentujících (1)