Kuchařka Lásky..
Anotace: Co si dáte dnes??.. smím-li se ptát)
V kuchařce lásky,
skrývá se receptů pár,
s nemalým úsilím vařím,
jsem kuchyní král,
jedním polibkem,
srdíčko rozpálím
úsměvy přimíchám,
a pak nechám rozležet..
....
Ano stane se,
leckdy něco připálím,
protože lehce zapomínám,
jak moc láska spaluje..
Komentáře (7)
Komentujících (7)