Trhlina
Anotace: Když do srdce se vám něgdo zapíše a musí násilím pryč
Trhlina
V mém srdci zůstala trhlina
Vznikla tím,že jsi odjel
Trhlina,ano,to je ta propast mezi námi
Trhlina,ta vzdálenost,kvůli které slza uniká mi
Na tváři slza mi zabliká
-to je ta tichá vzpomínka
Na tebe..
Komentáře (1)
Komentujících (1)