Anotace: Opět lehce morbidní a krutá... Promiňte.....
Ještě, že už mám svůj věk, jinak bych hlouběji do nory
své utek...Ale báseň je výborná, skoro jak manifest...
15.04.2007 22:24:00 | Bíša
Dívčí válka? holky,no ani omylem.....je fajn žít život s chlapem-ovšem nikdy ne s debilem! ;o)
15.04.2007 21:12:00 | Navire
Ještě mě napadlo: volný slohový útvar "Mám problém s..." pamatuješ? Myslím, že s tímhle bys odmaturovala (teda pokud by v komisi neseděl chlap...)
15.04.2007 20:30:00 | lidus
Ta je prostě........... (mě už je blbý pořád tě chválit) ......no prostě tak pravdivá až nemám slov (teda mám: ani ten kopanec totiž nepomůže)
Tak jdem do toho. Dívčí válka!!!
15.04.2007 20:27:00 | lidus
Někdy se těžko zapomíná na to, co vidíme každý den kolem sebe...lidé si ubližují, ale také se milují. Nejde moc dobře zapomenou na lásku, ani na bolest...básnička je skvělá:o)
15.04.2007 19:29:00 | Severka