Lze ho vůbec nemít rád?
Anotace: Stále o mé múze. Kdyby jen věděl.
Modré oči bez radosti,
Mhouří na mě okatě.
I když metá tuny zlosti,
Sem v tom znova-proklatě.
Ty plné rty mě lákají,
Dotknout se jich, ochutnat.
Jenom lehce, potají,
Nevědět, že nemáš rád.
Něžně hladit tvoje ruce,
Prozkoumávat dlaně,
Ukázat teď svoje city,
Tak podívej se na mě!
Nejsem dost dobrá.
Blíží se konec,
Dolů se dívám,
Zazvonil zvonec,
Vzdušně tě líbám.
Přečteno 513x
Tipy 2
Poslední tipující: La Suneteto
Komentáře (2)
Komentujících (2)