Kytice z veršů
Kytici z veršů chci ti dát,
- pro tebe jsem je psala.
Možná, že na nich bude znát
jak jsem tě milovala.
Však nevím, co se může stát,
já nevyznám se v citech tvých,
tak lásku, kterou ti chci dát
ukrývám ve verších.
Kytice z veršů neuvadá.
Možná z nich vyčteš
- jak mám tě ráda.
Přečteno 536x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (0)