Anotace: každá láska je jako z perníku, každý polibek je jako být oblečený-neoblečený, každý pohled píchá jako tisíce trnů růží... lásky žijí v kouzelném světě pohádek:)
Taková kouzelná...originální...pohádková... prostě celá ty Evičko:-* jen úsměv ti sluší víc:)
18.04.2007 21:42:00 | Lucyane
Konečně pohádka, která nekončí dobře! Co já se načekal... než přišla ta opravdová... (zodpovědně prohlašuji, že jsem se dočkal...)
BUM
17.04.2007 15:14:00 | smudlinek
na to,
co ze mě máš
co dokážu ti dát
/čistě z pohádkového hlediska/
jako princezna...
to me rozesmalo tim nejlepsim zpusobem.. za to TIP
16.04.2007 17:16:00 | Jen tvůj anděl
...aspoň, že v pohádkách...ale není tento krutý nedostatek tak trochu i v nás?...
16.04.2007 17:12:00 | Lota