Anotace: moje hodne stara basnička, ale mam ji strašně rada...
Tak tady bych si dovolil nesouhlasit s Liv v tom, že je tato báseň zajímavá. Podle mého jde, s odpuštěním, o tuctovku, kterých se tu vyskytuje nemálo. Objevují se tam trošku klišé typu rýmu tebe-nebe.
Leč nezoufej a piš rozhodně dál, s každým dalším dílem poetové zpravidla rostou.
16.04.2007 18:10:00 | CorrimsonTom