křičí... až v pátek přijedeš.. můžeme křičet spolu...budešli chtít..projdem se po pekařské.. na jízdárnu, mají tam nové hříbátko... a pak můžeme zazvonit na škrabala.... dokázal mě rozesmát.... :b... šla jsem okolo jejich třídy... a tam byla pani čechova jejich třídní.. a pry.. tak ale .. už je to tam u vás jako u lidí.. ? dala si věci na parapet a řekla.. já si počkám.. katko.. taky si na tebe počkám.. za ty dva týdny si zase máme toho tolik co říct, ukázat....
můeme to pak vzít kolem vody a třeba se i na chvíli posadit tam, co minule byli ti odporní kluci co mlátili toho psa, div je nepokousal. škoda.. bych je sežrala být na jiném místě... ale pak by mě bolelo břicho...
no .... nebo myslim že už jezdi inlinky ale nevim jistě. mohly bychom jít v sobotu na kola.. nebo něco. prostě.. se na tebe těším :)
16.04.2007 19:40:00 | Zamilovaná do nezamilované doby