Ty! (droga)
Anotace: Moje nejspíš první oficialni basnicka...casem ji dodelam...
Ty jsi pro mě droga,
droga co do těla bodlá funguje,
když tělem mým žár tvých očí koluje!
V očích Tvých jsou ohně plamínky,
v barvě té jako máš ty vlasů pramínky.
Přečteno 429x
Tipy 1
Poslední tipující: bloodysunset
Komentáře (6)
Komentujících (6)