Touha...
Anotace: Asi každý znás občas mívá takové touhy a sny...
Už končí se den,
noc přináší sen...
Zvolna začíná noc
a já toužím - moc...
Je to nevšední touha
a noc bude dlouhá...
A tak choulím se do deky,
v mysli vnímám Tvé doteky...
Jen měsíc nad námi jasně svítí,
jediný svědek - ví co teď cítím...
Cítím Tvé sladké rty na svých,
topím se v očích Tvých krásných...
A mořské vlny, nádherně šumí...
lásce Tvé, jako já, porozumí...
Tvá náruč je tak jemná, něžná...
nepochopí ten, kdo lásku nezná...
Já tisknu si Tě blíž a blíž,
snad moje srdce uslyšíš...
A takto, ve Tvém obětí,
se neubráním dojetí...
Ať nikdy neskončí tato noc,
má lásko, i když jen ve snách...
Chci Tě moc!!!
Přečteno 430x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (3)
Komentujících (3)